Kaikki blogit puheenaiheesta Suvaitseminen

Kuka suvaitsee tai syrjii ketä?

SETA, vihreä ja vasemmisto seuranaan ovat ottaneet suureksi tehtäväkseen ajaa pitemmälle ns. seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asiaa. Päiväkodeissa ja kouluissa ei saa enää heidän mielestään käyttää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä ”syrjiviä” nimikkeitä ”tytöt” ja ”pojat”; ammattinimikkeistäkin ollaan huolissaan, esim. ettei vaan näkyisi sukupuolivähemmistöjä ”syrjivää” sanaa ”mies” jossain nimikkeessä. Yleisten vessojen ovista pitäisi poistaa sukupuolivähemmistöjä ”syrjivät” naista ja miestä esittävät kuvat.

Rasistin arki

Aina siitä asti, kun liityin perussuomalaisiin, olen joutunut selvittelemään erinäisille ihmisille tarkoitusperiäni. Ihmiset, jotka ovat tunteneet minut vuosikausia, alkoivat epäilemään, että nyt siitäkin on tullut rasisti. Ystävyyssuhteita katkesi ja sain henkilökohtaisesti kokea suvaitsevaiston suvaitsevaisuuden.

Erotaanpa sitten siksi että kirkko tekee hyvää tai pahaa, eronnut on väärässä...

Teologian opiskelijoiden lehti "Kyyhkynen" kertoo kirkosta eroamisesta. Lehteen kirjoittava Samuli Suonpää korostaa, että eropiikkejä tarkastellen "Rasismi kaikkoaa kirkosta". Hän korostaa sitä että kirkosta eroamisessa on tapahtunut suuria muutoksia.

Suvaitsevaisuuden suvaitseminen

Suvaitsevaisuus…..joopa joo.

Kirous ja kuona

Kalervo Niementaus paheksui kiroilukulttuuria. Hän kuvasi kirosanavetoista kulttuurista "suvaitsevaksi alennustilaksi". Puheenvuoro oli sellaisenaan varmasti tarpeellinen - ja jo siihen kommentoiminen viittaa siihen että asia on tärkeä ja mielestäni vähintään reagoinnin arvoinen.

Barbaareja ja ulossulkijoita

Ashraf Fayadhin kohtalo on nostanut ymmärrettävästi kimpaannusta. Hänet oli aiemmin tuomittu 800 raipaniskuun ja neljään vuoteen vankeutta. Mutta tuomio muutettiin kuolemantuomioksi. Ateistista runoilijaa syytettiin Islamin hylkäämisestä, apostasiasta.

Ajatuksia viimepäivien uutisoinneista

Jokainen, hiukankin uutisointia seuraava henkilö on viime aikoina törmännyt uutisointeihin joissa on esille tuotu seuraavia aiheita: Immonen/maahanmuutto, Meillä on unelma (monikulttuurisuuden puolesta), Uusnatsien mellakointi Jyväskylässä, Rasismi, Suvaitsevaisuus.

Mitä perussuomalaisuus on - ja mitä se ei ole?

 

Voi meitä persuja! Me ollaan juntteja, nurkkakuntaisia, rasistisia, äärioikeistolaisia... Vai ollaanko?

 

Olen toiminut pitkään perussuomalaisissa, enkä tunnista median maalaamaa kuvaa. Itselleni on esimerkiksi päivänselvää, että ihmiset ovat yhdenvertaisia ihonväristä riippumatta. Olen aina kokenut perussuomalaiset juuri tasa-arvoa haluavana liikkeenä.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä